We Wore What

Wie is We Wore What?
Danielle Bernstein is de oprichters en gezicht achter haar modeblog weworewhat. Ze begon haar carrière 10 jaar geleden. In 2010 begon ze haar blog toen ze nog maar tweedejaars was op haar universiteit. Ze is geboren op 28 mei 1992, Ze komt uit New York. Ze is ook groot geworden op haar instagram en heeft met haar blog verschillende samenwerkingen met merken. Ze heeft meer dan 2.2 miljoen volgers.

Ze heeft op de universiteit van Wisconsin Madison gezeten waar ze retail studeerde, daarna is ze overgeplaatst naar het Fashion institute of Technology in New York. Ze is van school af gegaan om meer tijd de besteden aan haar blog en carrière. In 2017 is Danielle in de Forbes geplaatst 30 under 30 list. In 2016 lanceerde ze haar eigen lijn van overalls. In 2018 lanceerde ze een badkleding lijn in samenwerking met Onia. En ze heeft ook een samenwerking met een denim merk, ‘Joe’s jeans’ om spijkerbroeken te lanceren. Ook heeft ze dit jaar 2020 haar eigen boek geschreven en gelanceerd. ‘This is not a Fashion Story’.

Ze heeft een onwijs toffe stijl haar kleding lijn is wel wat aan de ‘duurdere’ kant maar het is van goede kwaliteit. Ze heeft ook een lijn die wat ‘goedkoper’ is bij Macy’s. Ze heeft verschillende merken opgezet zoals: MOE Assist, Danielle Berstein ( Macy’s) , We Wore What.

Ik volg haar al een tijd op instagram en ze is een grote inspiratiebron. Ze doet verschillende dingen en gaat haar dromen achterna met een toffe kleding stijl!!

XOXO Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s