Stine Goya

Wie is Stine Goya?
Ontwerper Stine Goya richtte haar naamgenoot merk in Kopenhagen, Denemarken in 2006. De vier seizoenscollectie van STINE GOYA, kunstenaarssamenwerkingen en modeshows blijven internationaal geprezen dankzij hun kenmerkende gebruik van kleur & print.
Collecties worden ontwikkeld in hun eigen ontwerpstudio en worden in eerste instantie gepresenteerd in de showroom in Kopenhagen met ondersteuning van de afdelingen Sales, Customer service, Own retail, Production, Graphic, PR& Marketing en Finance, die samen met het managementteam toezicht houden op de wereldwijde exposure en uitbreiding van het bedrijf. STINE GOYA werkt systematisch samen met partners om de toekomstige groei en de meest relevante exposure van het merk veilig te stellen.

Hun collectie is zo onwijs kleurrijk en speels. Hier word je echt gelijk vrolijk van. Al die onwijs mooie printen in verschillende kleuren.

Wat is jouw favorieten look?
Mijne is absoluut de jurk met de verschillende kleuren en pofmouwen of het gele stippen pak! 🙂

Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s