Redemption

Wie is Redemption?
Verlossing is een revolutionaire visie die voortkomt uit bewustzijn, pragmatisme en de dringende noodzaak om het economische systeem van luxegoederen te veranderen.
Verlossing is tijdloze verfijning gebaseerd op toewijding. Het is een beweging geïnspireerd door Rock and Roll, die in zijn puurste vorm mensen verzinkt om de broodnodige sociale en culturele hervormingen door de decennia heen te bevorderen. Wij vinden het onze plicht om te reageren door een verstandigere manier van werken te pionieren; een die in de voorhoede van haar waardeketen het onvervreemdbare belang van de mensenrechten, en de dwingende noodzaak om onze voetafdruk op het milieu te minimaliseren.

Oorspronkelijk was het merk opgericht door Daniele Sirtori, Vanni Laghi en Gabrielle Moratti gewijd aan het produceren van op maat gemaakte motorfietsen- elk was uniek en volledig met de hand gemaakt. Om deze stukken te begeleiden, zijn we begonnen met het ontwerpen van kleding.
We maakten geen sportkleding voor fietsers; dit waren ready-to-wear capsule collecties geïnspireerd door de motorcultuur. En het was ook een filantropisch project: 50% van de winst uit de ready-to-wear collecties, en 50% van de winst die werd opgehaald bij de verkoop van onze fietsen op AMFAR diners ging naar liefdadigheidsorganisaties (we haalden meer dan 1,5 miljoen euro in twee jaar). De kledinglijn groeide, en begon verwijzingen naar film en muziek op te nemen. Omdat de ready-to-wear steeds groter werd, besloten we ons op te splitsen in twee takken. Vandaag de dag worden onze fietsen geproduceerd onder de naam Redemption Choppers, en de kleding onder de naam Redemption.

Het merk is heel erg bezig met duurzaam te zijn en geeft 50 procent van hun omzet aan het goede doel!

Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s