Gult Gaia

Wie is Gult Gaia?
Cult Gaia is in 2012 opgestart door Jasmin Larian en ontwerpt prachtige erfstukken die voor altijd in je kast zullen leven. De hoeksteen van Cult Gaia’s DNA is gesmeed met het ideaal van het creëren van Objets d’ Art die je twee keer laat kijken. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid van accessoires tot een volwaardig lifestylemerk en verkoopt het alles, van ready-to-wear tot schoenen, een wereld van Gaia.

Cult Gaia is geïnspireerd door de natuur en vrouwen. Hier komt de naam van het merk vandaan. Grote merken zijn cult-achtige, verenigen gelijkgestemde mensen in hun esthetische idealen. Gaia is de godin van Moeder Aarde en de dochter van chaos, de meest creatieve kracht die er is.

Haar ontwerpen zijn heel mooi en accentueert de vrouwelijke vormen. Ik ben er weg van! Onwijs mooie jurken en pakken, ze verkoopt ook accessoires, schoenen, badkleding, sieraden en tassen.

Wat vinden jullie ervan?

XoXo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s