Dodo Bar Or

Wie is Dodo Bar Or?
Dodo Bar Or lanceerde haar merk in 2014 in Silencio club in Parijs. Alle Dobo Bar Or collecties is het etnische element zeer sterk dat geïnspireerd is op het Midden- Oosten, de architectuur, het interieur, grafische siervormen, de sterke kleuren die botsen en te vinden zijn in erfgoedtegels en de verassende kleurencombinaties. Die creëren een innovatief kleurenpalet. Het is een combinatie van de meeste luxe stoffen en spectaculaire borduursels en stads die een geheel nieuwe taal creëren die de collectie een geheel nieuw niveau en dimensie geeft.

Het merk richt zich tussen katoen gemaakt op bestelling Jacquard stof, speciaal ontworpen voor Dodo Bar Of, met mooie Jacquard geborduurde ontwerpen die een effect creëert, waren de binnenkant en de buitenkant zijn beide zo rijk als elkaar.

Dit wordt gecombineerd met vloeiende vrouwelijke patronen die wordt gedrapeerd om het lichaam van een vrouw af te verzachten.
De bedrukte zijdestof is een mix van onverwachte botsende kleuren en patronen, de gewatteerde patronen en kleuren creëren een nieuwe nevenschikking van prints en kleuren en de verborgen prints in de plooien creëren een geheel nieuw verhaal.

Ze hebben hele mooie printen!
Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s