Alexander Wang

Wie is Alexander Wang?
Alexander Wang (1983) is een Amerikaans modeontwerper. Op vijftien jarige leeftijd ging hij naar een zomer ontwerp programma in central saint Martins. Hij ging naar de kostschool in Pebble Beach, California. Op 18- jarige leeftijd verhuisde hij naar New York om de Parsons school of Design bij te wonen.
Hij staat bekend om zijn stedelijke ontwerpen. Na het ontwerpen van zijn herfst collectie in 2008 met behulp van zwarts als overheersende kleur, ontwierp hij in de lente 2009 een collectie met behulp van felle kleuren zoals oranje, stoffig paars, aqua en warm roze.

Ondertussen is hij wel weer teruggekeerd naar het gebruiken van hoofdzakelijk zwarte stoffen, en word vaak geprijsd voor het tentoonstellen van opmerkelijke vaardigheden. Op 31 juli 2015 verliet Alexander Wang Balenciaga.

Nieuwste collectie 2020

De collectie vind ik erg opvallend en heeft veel statement items.
Wat vind jij ervan?

Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s