Hayley Scanlan

Wie is Hayley Scanlan?
Ze is geboren in Dundee. Voor haar afstudeercollectie werd Hayley Scanlan door de Britse Vogue uitgeroepen tot Schotlands coolste jonge ontwerper. Geen verkeerde start van je carrière. Tijdens haar tijd aan de modeacademie deed de Schotse designer ervaring op bij Jeremy Scott als printontwerper en werkte ze met Francesca Burns, de fashion editor van i-D. Alle ontwerpen van H.S, het label van Hayley, worden duurzaam geproduceerd in Schotland in gelimiteerde uitgaves om zo overproductie tegen te gaan. Haar eerste winkel opende ze in 2017 met een V&A samenwerking. H’S’ blijft groeien en Hayley blijft werken en leven in Dundee met haar twee zoons Freddie en Oscar.

Dit zijn verschillend ontwerpen van haar collectie. Ze zijn erg draagbaar.

Wat is jullie favorieten ontwerp? Ik vind persoonlijk de gouden broek heel tof en de bustier van verschillend leer.

XOXO Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s