Paris in Amsterdam

Ik had deze dag afgesproken met Hannah. We hadden afgesproken in Amsterdam om foto’s te gaan maken, ik had kleding geleend van de kleding winkel waar ik werk. – Nameless – De eerste serie is echt heel gaaf geworden.

Wat ik draag van top tot teen:
Vestje van Vila | Rokje van Vila | Baret van My jewellery | Sieraden van My jewellery | Tas van Nameless | Boots van Asos

Haar inspiratie was een parijs achtige vibe. Ik denk dat we dat heel goed samen hebben gecreëerd. Deze dag was onwijs gezellig. Het pakje wat ik draag is ook heel comfortabel. ( deze dag is al ver voor de corona crisus uitbrak)

Stay strong in deze tijd!
XOXO Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s