Viktor&Rolf

Wie zijn Viktor en Rolf. Ze ontmoetten elkaar op het ArtEZ in Arnhem. waar de basis voor een lange vriendschap en samenwerking werd gelegd. Na hun afstuderen in 1992 zijn ze naar Parijs gegaan. Ze creëerde daar hun eerste collectie die gebaseerd was op de frustratie die zij ervaarden als twee beginnende ontwerpers en ze wonnen hiermee meerdere prijzen.

In 1993 volgt de officiële geboorte van modehuis Viktor & Rolf, waarvoor ze tot op de dag van vandaag elk jaar twee collecties bedenken. Viktor & Rolf werkten onder meer samen met KLM, Piper-Heidsieck en Samsonite. In 2005 verschijnt in samenwerking met L’Oreal het parfum Flowerbomb, dat inmiddels meerdere varianten kent. Hun werk was onder meer te zien in het Van Goghmuseum en musea in Londen en Tokio.

Xoxo, Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s