Minju Kim

Deze toffe ontwerper ken ik van de serie Next in Fashion op netflix. Ze had zulke uitgesproken maar onwijs toffe kleding ontwerpen. Dus zij moest zeker in mijn ontwerpers rijtje vanwege de inspiratie die zij mij geeft.

Wie is Minju Kim?
Ze is een Zuid-Koreaanse modeontwerpster bekend om haar dameskleding en het gebruik van gewaagde prints. In 2020 werd ze uitgeroepen tot winnaar van het eerste seizoen van Netflix’s Next In Fashion. Kim werd geboren in Gwangju, Zuid-Korea en studeerde als tiener in Nieuw-Zeeland. Ze werd aangemoedigd door haar ouders om modeontwerp te studeren in Seoul. Ze studeerde modeontwerp aan het Samsung Art & Design Institute en een ander aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Ze lanceerde haar merk MINJUKUM in 2015.

Ze lanceerde een kledinglijn bij Neta-Porter. Deze lijn is zo onwijs gaaf met de meest mooiste printen en de kleding ziet er onwijs comfortabel uit.

Hier laat ik nog meer van haar ontwerpen zien die ik gewoon zo gaaf vind!

Xoxo, Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s