Daniel Fletcher

Wie is Daniel Fletcher?
Oorspronkelijk uit het noordwesten van Engeland, Daniel verhuisde naar Londen om te studeren en deed ervaring op bij Louis Vuitton, Victoria Beckham, Burberry en Lanvin voordat hij zijn merk begon.
Hij studeerde af aan Central Saint Martins en startte zijn eigen label in 2015, nadat Opening Ceremony zijn hele afstudeercollectie kocht. In 2018 bereikte hij de Europese halve finale voor de International Woolmark Prize en is naast zijn eigen modelabel verantwoordelijk voor de mannencollecties van Fiorucci.

Deze ontwerper ken ik van de netflix serie Next in Fashion. Hij maakt super mooie ontwerpen/kleding en dit zijn één van mijn favorieten.

Hij heeft ontwerpt ook de mannen collectie van Fiorucci. Hier onder laat ik wat verschillende ontwerpen zien uit die collectie. Zelf vind ik de roze outfit zo tof, ik zou het ook gewoon dragen. Zelf heeft hij ook zijn eigen brand: Daniel w. Fletcher. Daniel produceert diep persoonlijke collecties die zijn gedachten over actualiteiten en sociale kwesties verkennen, met een focus op casual luxe elke collectie combineert tijdloze vormen en nieuwe stoffen en motieven.

Xoxo, Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s