Streetstyle 8.0

Vorige week ben ik naar Parijs gegaan met school. Het was ook Paris Fashion week die week en daar zijn wij natuurlijk naar toe geweest. We zijn naar de Dries van Noten show gegaan en hebben daar buiten gekeken naar iedereen die daar arriveerde.

Deze vrouwen vielen mij op. Vooral de vrouw met de neon geprinte jas aan. Ze waren alle drie goed op elkaar afgestemd. De neon en hofpink vond ik heel gaaf bij elkaar gecombineerd. Ook zij had een mooie wijde broek aan en een getailleerde blazer. Haar witte schoenen maakte de look heel chic vond ik.

De vrouw naast haar had een geweldig bruin pak aan. ook met een wijde pijp en oversized look. Het stond haar heel mooi, ook door het gebruik van de rode lip zag het er weer chic uit.

De vrouw daarnaast had de meest gave warme jas aan. De print op de jas was heel mooi en de broek die ze eronder droeg maakte mij heel erg nieuwsgierig naar wat ze voor outfit aan had. De ruffle was een statement op deze roze broek.

Tip: Durf felle kleuren met elkaar te combineren.

Xoxo, Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s