Streetstyle 4.0

Vorige week ben ik naar Parijs geweest met school. Het was een hele inspirerende trip. We zijn onder andere naar Dries van Noten show geweest om daarbuiten allemaal toffe looks te zien. Het was tenslotte Paris fashion week.

Ik zag de vrouw staan buiten het museum waar wij langs kwamen. Ook zo’n gave look met het nep leren pak in de zelfde kleur. De Chloe tas springt er echt uit en is mooi gecombineerd met het paars. Ook zij draagt een zwarte kol en het zwart laat ze terugkomen in haar schoenen. Ze heeft er ook weer mooie sieraden bij gecombineerd.

Tip: Draag voor een cool effect de outfit in 1 kleur of in hetzelfde materiaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s