Streetstyle 2.0

Vorige week ben ik naar Parijs geweest met school. Het was een super gave trip. Ik heb veel inspiratie op gedaan. Ik kwam dit meisje tegen op straat en het jasje trok mijn aandacht. Het was wederom weer een heerlijke relaxte outfit.

Ik vond juist de manier van de verschillende stofgebruik het leukste en er heel erg bij passen. De broek was een recht model van ribstof. Het jasje was van scotch en soda. Het tasje is van Nunoo. Ik vond die er ook zo tof bij passen het is ook helemaal de trend om de mini bags te dragen. Wederom een toffe outfit met verschillende opvallende aspecten.

Tip: Maak je outfit af met verschillende sieraden. Ringen, oorbellen eventueel kettingen.

xoxo, Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s