Streetstyle 13.0

Vorige week zijn we naar fashion week gegaan. Het was ook Paris fashion week. Er waren twee meiden uit onze groep die er heel tof uit zijn. Dus ik moest natuurlijk even een foto van hun maken.

De linker droeg ook weer verschillende lagen. Ik vond haar doorschijnende jurk onwijs gaaf staan met de legging die een klein printje had. Ze droeg toffe kettingen met parels en verschillende lagen. Haar tas past heel goed bij haar zonnebril. Haar sneakers hadden ook weer een beetje de kleuren als in haar tasje. De zilveren jas is ook een onwijze statement, de mouwen die je kan striken. Ik vond het gewoon een super gave look.

De rechter had een heel gingham print pak van de Zara. De kleuren combi maakte haar look heel sterk en viel het goed op. Ze droog ook een mooi blauw kolletje eronder waardoor het printje er goed uitsprint. Met haar bruine tasje wat bij haar zonnebril past is het ook weer goed afgestemd. Met de dr. Martens werd de look een stuk stoerder.

Tip: Wees niet bang op printjes en kleuren met elkaar de combineren. Je ziet het bij deze outfits het maakt het alleen maar sterker.

Xoxo, Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s