Streetstyle 12.0

Vorige week zijn we naar Parijs gegaan met school. We zijn naar de show van Dries van Noten gegaan en hebben daar buiten gekeken naar de mensen die er voor uitgenodigd waren. Er kwamen hele mooie looks voorbij.

Deze vrouw draagt veel de schotse ruit met verschillende kleuren. De kleuren combi vond ik heel gaaf en hoe oversized het bij haar stond. Het was gewoon bijna een jurkje. Met het knal geel en de verschillende studs die er ook op zijn verwerkt. Onder het jasje droeg ze een rok met hele hoge hakken. Ze droeg ook nog een mooie strik op haar hoofd. Ook heeft het jasje pofmouwen wat ook een mega trend is momenteel.

Deze look vond ik heel gaaf omdat er ruitjes patroon, pofmouwen van toepassing waren. De kraag van het jasje is ook heel tof gemaakt met verschillende stoffen en badges die er op zijn verwerkt. Ze zag er ook heel aardig en comfortabel uit.

Tip: Ruitjes blijven altijd terug komen, dus bewaar ze in je kast.

Xoxo, Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s