Streetstyle 10.0

Vorige week zijn we met school naar Parijs gegaan. Het was ook Paris fashion week, wij zijn naar de show van Dries van Noten gegaan om daar verschillende mensen te spotten. En ik heb zoveel verschillende stijlen gezien.

Deze vrouw viel erg op door haar Practa trui. Het was een hele oversized look met een leren rok eronder. Die een asymmetrische shape had. Daarbij droeg ze een Bordeaux kleurige jas, die dezelfde kleur had als de letters in de trui. Met de tas en de accessoires die ze droeg zag het er uit als een comfortabel maar mooie look. Ze had ook hele mooie lak laarzen onder de leren rok aan. De oversized look is helemaal hot.

Tip: Speel met verschillende texturen en maten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s