Londen dag twee

Londen dag twee zijn we onze ochtend begonnen bij het British museum. We waren er allebei nog nooit geweest maar vanaf de buiten kant zag het er al super mooi uit. Aan het begin van het museum moet je in een rij gaan staan om je tassen te laten controleren. De meeste museums in Londen zijn gratis. Net zoals de British museum gratis is. We hebben daar wel uren rond gelopen want, Wauw wat een onwijs mooi museum van binnen en de onwijs mooie tentoonstellingen die je kunt bewonderen. Wij hadden ons onwijs vermaakt.

Mijn outfit van top tot teen:
Jurk van the it list | riem van Bershka | Tasje van Zara | Scrunsie van My jewellery | Panty van My jewellery | Sneakers van Sketchers

Daarna zijn we naar seven dials market gegaan en Neal’s yard. Super leuke straatjes waar je gezellig kan lunchen. Daarna zijn we doorgelopen naar St Pauls Cathedral. En over de Millennium bridge gelopen. We hebben deze dag alles lopend gedaan. Helaas was het aan het einde van de dag best wel regen achtig. We zijn langs de Tower bridge gelopen en gegeten bij Coppa club als afsluiter.

Onze tweede dag in Londen was goed geslaagd, we hadden super veel mooie dingen bezocht en gezien. We zijn lekker op tijd gaan slapen want de dag erna hadden we een drukke dag gepland.

Geniet van jullie dag! Smile it looks good on you 🙂

XOXO Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s