Londen Baby

Een paar weken geleden ben ik naar Londen geweest. Hier heb ik weer veel inspiratie op kunnen doen en genieten van het heerlijke leven in de stad. Londen is één van mijn favoriete steden om te bezoeken. Het is er altijd gezellig en druk.

Iedereen doet zijn eigen ding en er is zoveel inspiratie overal. Mijn outfit van de eerste dag is vooral comfy omdat we een klein uurtje moesten vliegen. Daarna een uurtje in de trein om naar ons hotel te komen. Het openbaar vervoer is heel goed geregeld in Londen.

Mijn outfit van top tot teen:
Jas van Envii | Trui/vest van New look | rugzak: winkeltje in Warshau .. | riem van Bershka | Broek van Topshop | Sneakers van Sketchers

Het was de eerste dag in Londen best wel koud en bewolkt maar gelukkig droog het grootste gedeelte van de dag. Dus ik had mijn heerlijke puffer jas aan. Het vestje eronder was ook zo warm en je kan het dus ook echt als een vest dragen of met een shirt of blouse eronder.

Als eerste zijn we naar Camden town gegaan. Wat was dat een onwijs gezellige buurt en een vintage heaven. Je kon super veel spullen en kleding tweedehands kopen ook waren er super veel foodtrucks. We hebben daar heerlijk rond gelopen.

We zijn die dag ook nog naar het Natural History museum geweest en naar Nothing Hill. Zie de foto’s hieronder.

Dat was onze eerste dag in Londen. We waren drie dagen in Londen dus de volgende posts zijn ook Londen gerelateerd.

Ik wens iedereen een super fijne vrijdag toe!

XOXO Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s