Sweater weather

Deze outfit is mijn één van mijn favoriete looks voor herfst. Een lekkere oversized trui met een stoer leren rokje. Ook maak ik de look af met een sterren panty. Leren items zijn een musthave deze herfst en winter. Je ziet het overal in terug komen, jassen, tassen, rokjes, jurkje. Noem het maar op. Dit rokje is heel meisjesachtig van zichzelf. Daarom draag ik het rokje graag met stoere boots eronder. Mijn trui valt lekker op door de fel oranje kleur.

Wat ik draag van top tot teen:
Scrunsie van Asos | Trui van H&M | Tas van Zara | Rokje van My jewellery | Sterren panty van My Jewellery | Boots van Asos | Sieraden van My jewellery

Ik wens jullie een heel fijn weekend! Wat is jullie favoriete herfst look ?

Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s