Print op print

In deze look laat ik zien hoe je print op print kunt dragen. Ik draag een oversized trui met een stippen patroon. Onwijs warm en cosy voor de herfst. Mijn ‘rok’ is eigenlijk een jurk. Deze jurk draag ik ook graag in de lente. Een super leuke tip om je lieveling jurkje gewoon nog door te kunnen dragen door er gewoon een trui overheen te doen.

Ik heb er een riem bij gecombineerd om de trui een beetje cropped te maken. Ik draag mijn lievelings boots om de look weer een stoere vibe te geven. Met mijn roze beanie laat ik het tintje roze wat in mijn jurk zit weer terug komen in de totale outfit.

Wat ik draag van top tot teen:
Beanie van Asos | Trui van Boutique in Amsterdam | Riem van Bershka | Jurkje van Mostwanted | Panty van Action | Tas van Zara | Boots van Asos | Scrunsie van boutique Alkmaar | Horloge van Casio

Ik wens jullie een fijn weekend!

Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s