Herfst look

Herfst. Welke kleuren komen er dan in mij op? Rood, oranje, geel, bruin, beige. Dat zijn ook onder andere de trend kleuren van dit seizoen. Ook zie je heel veel felle kleuren komende herfst en winter. Dus de felle kleurtjes kunnen ook weer uit de kast worden gehaald.
Vandaag heb ik een herfst look op de foto gezet. Ik hou zelf heel erg van de roodtinten en deze te combineren met een printje.

Ik heb een hele lange grijze panterprint jas aan. Die je makkelijk over je outfit kan dragen. Ik draag ook een culotte. Die heeft een bordeaux rode tint met wijde pijpen. Het is echt mijn favoriete broek. Ook vind ik het leuk om een outfit af te maken door een hoed te dragen. Deze outfit is super comfortabel en toch trendy. Je zou er ook een super toffe hak onder kunnen dragen en een leren jasje.

Mijn outfit van top tot teen: Hoed van Primark | Oorbellen van H&M | Kettingen van My Jewellery | Tshirt van STLush | Broek van Zara (0ude collectie ) | Sneakers van Nike | Tas gekregen van mijn oom.

Ik wil jullie een fijn weekend wensen en tot volgende week!

Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s