Glitter glamour

Happy vrijdag!

Vandaag beginnen we het weekend met een heerlijke glitter outfit. Ik zie deze trend steeds meer voorbij komen. Tegenwoordig kan je glitter in het dagelijkse leven ook gewoon dragen. Want wie wilt er nou niet van elke dag een feestje maken. Ik denk dat veel mensen het nog lastig vinden om glitter dagelijks te dragen, maar ik laat zien hoe ik het zou dragen met gebruik van een glitter blazer.

Ik hou ervan om een outfit altijd wat stoers te geven. Als je de outfit feestelijk wilt maken kan je er hakken of laarzen onder dragen. Ik daar in tegen draag liever mijn sneakers. De rest van mijn outfit hou ik heel simpel. Een zwart two piece. Mijn zwarte wijde broek en top zijn ook heel makkelijk om apart van elkaar te combineren. Ik draag ze hier bij elkaar met wat goud kleurige accessoires.

Mijn outfit details:
Blazer van: Zara | Top van: Stlush | Kettingen van: My Jewellery | Oorbellen van: Asos | Broek van: Stlush | Scrunsie van: Asos | Horloge van: Cluse | Armbandjes zijn: souvenirs | Sneakers van: Nike

Tot volgende week dan komt er weer een nieuwe post online!
Ik wens jullie een fijn weekend

XOXO Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s