Stagebedrijf Iris van der Meer

4 september tot 10 november dat is de stageperiode die ik stage mocht lopen. Ik heb 11 weken bij Iris stage gelopen en wat een onwijs leuk bedrijf heeft zij zelf opgericht.
Veel mensen vragen aan mij maar wat doet Iris. Ik zal het proberen uit te leggen. Iris werkt samen met verschillende bedrijven. Zij krijgt een opdracht voor de art direction & styling van een bepaalde rubriek. Dat betekent dat zij met samenwerking  van het bedrijf de ideetjes mag uitvoeren en het concept uitwerkt voor het tijdschrift. Ik heb met verschillende tijdschriften als assistent mogen helpen zoals bij de knippie, buiten leven en haar eigen project portfolio shoot wat NU te zien is op haar website: www.irisvandermeer.nl]

Ik mocht bij Iris een eigen project doen. Ik moest inspiratie foto’s zoeken en een fotoplan maken met wat ik in mijn hoofd had. Toen ik dat allemaal had uitgezocht ben ik aan de gang gegaan met zoeken naar verschillende artikelen en producten. Uit mijn inspiratie onderzoek kwam dat ik iets wilde doen met feestartikelen en servies. Dus dat heb ik gedaan!

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Let me know what you think.

IvdM_MvdB_1_webIvdM_MvdB_2_webIvdM_MvdB_3_web

 

Art direction & Styling: Maartje van den Berg
Fotograaf en stagebegeleider: Iris van der Meer
Servies: Eigen gebruik
Kleed: Iris van der Meer
Kistjes: Eigen gebruik
Feestartikelen: J-style-deco. 

Hier zal ik nog wat achter de schermen foto’s laten zien. Ik heb veel geleerd bij Iris en ik ben heel blij dat ik bij haar mocht stage lopen de afgelopen 11 weken. Op mijn instagram ben ik meer actief. Daar kan je een kijkje nemen in mijn leventje en dan ben  je altijd op de hoogte van mijn outfit post en andere lifestyle onderdelen hier kan je mij volgen
–> stylingbymaartje.<–

De onderste foto’s zijn de stappen die ik heb doorgemaakt om tot het eindresultaat te komen.

 

Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s