Fall outfit

Vandaag laat ik jullie een herfst outfit zien. Ik vind vrouwelijke items met stoeren items tof om met elkaar te combineren. Dus zo is deze outfit tot stand gekomen. Ik ben echt een koukleum dus vandaar een lekkere warme trui en een lekker stoer nep leren rokje. Ik heb sinds kort super leuke laarsjes gescoord online bij de asos, en voor het Nederlandse weer zijn regenlaarsjes ideaal. Ik heb ze de afgelopen weken non stop gedragen. Ze maken je outfit gelijk stoer.

Ik ben super blij met dit weer lekker thuis om de bank films kijken en gezellig met elkaar zijn. Ook vind ik het zo mooi om de natuur te zien veranderen. Ik kijk mijn ogen altijd uit.

Hieronder laat ik jullie mijn outfit foto’s zien.

Wat ik draag van top tot teen:
Nep leren jasje van de H&M | Sweater van H&M | Nep leren rokje van Intercity boutiques |Schoudertasje van de Zara |Horloge van Cluse
Laarzen van Pimkie (online gekocht bij Asos)

IMG_1326IMG_1327IMG_1330IMG_1334IMG_1325IMG_1333

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houden jullie van de herfst?

Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s