Pop of Colour: RED

Vandaag weer een andere zomerse outfit die ik zeker ga dragen op mijn vakantie.
Nog anderhalve week aftellen en dan ga ik met een vriendin naar Zakynthos in Griekenland. Daar ben ik van plan foto’s te maken van al mijn outfits van die week. Dus keep a eye on that!

Nu deze outfitt bespreken. Ik Ben verliefd op ‘skorts’ een kort broekje wat lijkt op een rokje. Deze vond ik leuk vanwege de veter details aan de voorkant en de kleur rood. Ik vind de kleur tof en opvallend. Daarboven draag ik een simpel luchtig topje. Voor de koudere avonden draag ik mijn spijkerjasje.

Om de look, je raad het al wat stoerder te maken. In combinatie met mijn favorieten gestreepte tasje en Superga rode sterren sneakers. In vind kettingen dragen ook leuk dus ik heb gekozen voor een halsketting met een halve maan in het goud en om een schelp chocker erbij te dragen.

Wat ik draag van top tot teen:
Zonnebril van Shelovesmila | Schelp chocker van Stradivarius |
Moonlight halsketting van Byfranky |Spijkerjas van Zara |
Witte Top van Shelovemila | Skort van Stradivarius |  Gestreepte tas van Zara |  Sneakers van Superga X lizzyvdligt collectie

Hieronder zijn foto’s van mijn outfits.
Gaan jullie nog op vakantie en waar gaat jullie reis naartoe ?
Fijn weekend!

IMG_0909IMG_0913IMG_0916IMG_0923IMG_0928IMG_0929IMG_0930

IMG_0943

IMG_0934IMG_0956

IMG_0954IMG_0951IMG_0912

Xoxo Maartje

 

2 gedachten over “Pop of Colour: RED

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s