RED FLOWER DRESS 

Vorige week was het weer eens een weekje mooi weer. En daarom moest ik mijn nieuwe rode bloemen jurkje aan. Dit is nogal uit mijn comfort-zone maar ik wilde het er toch op wagen en kijken hoe het me beviel.
Het is een super lekker los jurkje wat strak zit bij je taille en daarna mooi om je heen valt.
Ik hou ervan om vrouwelijk met stoer te combineren daarom koos ik voor mijn licht roze sneakers om het comfortabel te houden en stoer. Het roze komt ook weer terug in het jurkje. En mijn spijkerjasje kon natuurlijk niet ontbreken. Omdat ik ook mijn taille meer wilde accenturen koos ik voor  een western riem.

Wat ik draag van top tot teen:
Zonnebril van Shelovesmila |Moonlight ketting van het merk ByFranky |
Spijkerjas van Zara | Jurkje van ASOS |
Schoenen van Elisestore |Polaroid camera van Hema

Ik had heel veel gelachen met de foto’s maken. Ook is mijn polaroid camera een musthave om vakantie herinneringen mee te maken. Ik heb een gele genomen omdat ik dat een leuke gekke kleur vind.
Ik hoop dat jullie blij worden van mijn bloemen outfit!

Xoxo Maartje

4 gedachten over “RED FLOWER DRESS 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s