OUTFIT STREEP OP STREEP

Vandaag wil ik graag met strepen obsessie delen. Ik hou van streepjes. Gek genoeg heb ik niet heel veel streep in me kast hangen. Het is altijd goed om een streep in je kast te hebben! Je kan het met veel kleding combineren.

 

Ik koos voor deze outfit ervoor om de print op print trend te doen. Ik vond deze combinatie met mijn strepen broek en strepen shirt heel er leuk.  Ik wilde mijn outfit toch beetje eenvoudig houden door het in dezelfde kleurtoon gehouden. Vandaar de kleuren blauw en rood.

Om de outfit een zomertintje te geven heb ik gekozen om mijn spijkerjasje erover heen te dragen ook om de look wat stoerder te maken.

Wat ik  draag van top tot teen.
Luijo bril van de brilservie ( ik heb ze echt nodig normaal draag ik lenzen ) |
Zara spijkerjas| Vero moda? streepjes top van intercity boutiques|
Only poptrash streep broek  van intercity boutiques |
Cluse horloge |Asics witte sneakers |Zara streepjes handtas |

Ik hoop dat jullie het een leuke look vinden!
Wat zouden jullie nog meer willen zien op mijn blog ?
Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s