Denim on Denim trend

Outfit denim on denim.

Ik wilde deze trend wel even uitvoeren en kijken of het wat voor mij is. En wat bleek ik hield ervan! Beetje tomboy maar toch een vrouwelijke look.

Ik heb er een wit gestreept blouse onderaan gedaan van Jacqueline de yong omdat dan het denim een beetje breekt door de witte kleur.

Ik heb een spijkerjas aan van modemusthaves net als mijn spijkerbroek vandaar dat ze zo goed bij elkaar matchen. Mijn spijkerbroek is een mom jeans. De spijkerbroek zit lekker hoog wat ik een must vind en beetje hoogwater daar hou ik wel van.

Ik heb er een witte ruffle tasje van de Asos bij gecombineerd met een cat-eye zonnebril van de Hema. Ik wilde zo graag platform zwarte sneakers en die heb ik gelukkig gevonden bij asos en ze lopen zo lekker.

Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd en ik ga zeker deze trend voortzetten in het voorjaar en in de zomer!

 

XoXo Maartje

2 gedachten over “Denim on Denim trend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s