Go To Outfit

Dit is mijn go to outfit.

Ik kies altijd voor mijn nep leren broek van de Vila. Die zit super comfortabel en het maakt je outfit net even een tikkeltje stoerder dan normaal.

Daarboven draag ik een wijd hemdje met op de achterkant kant wat je nu niet kunt zien van de modemusthaves.

Voor wat meer kleur bij de outfit heb ik gekozen voor een spijkerjasje van de Zara wat kort is aan de achterkant en langer aan de voorkant voor wat speelse look. Omdat het helaas nog niet warm genoeg was heb ik daarover mijn nieuwe bomberjacket van Only eroverheen gedaan ook voor wat meer kleur.

Ik vind de kleuren combi heel tof bij elkaar passen. Om het nog stoerder te maken heb ik er een tasje bij gekozen van de zara met allemaal patches erop. En natuurlijk mijn old time favorites de witte sneaker van Asics om de outfit af te maken! Mijn zonnebril is van de mango met een cateye vorm bril.

IMG_7114IMG_7125IMG_7127

 

 

 

 

 

IMG_7121.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik hoop meer van zulke outfit post te plaatsen!

XOXO MAARTJE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s