Dubai 2017

Het was weer voorjaarsvakantie en normaal gesproken ga ik altijd op wintersport. Maar dit keer zijn me vader mijn broertje en ik iets anders gaan doen. Wij zijn naar Dubai gegaan met zijn allen. Een hele welvarende stad die zeker niet stil staat.

Dag één we gingen s’avonds vliegen een vlucht van 6 uur. Het was een vlucht met onwijs leuke films aan boord. We kwamen daar s’ochtends vroeg aan in Dubai met een tijdverschil van 3 uur verder. Als het in Nederland 5 uur s’ochtends zou zijn dan was het in Dubai 8 uur s’ochtends. Voor de rest van de dag hebben we de stad een beetje bekeken en de winkelcentrums bezocht. Die mega groot zijn… We waren naar de Dubai mall geweest waar ze een mega groot aquarium in hadden van 3 verdiepen hoog. En totaal was het winkelcentrum 5 verdiepingen hoog met alle merken winkels van de H&M tot en met Chanel en Rolex.

 

Dag twee zijn we hadden we een kaartje gekocht voor het hoogste gebouw ter wereld 825 meter genaamd de Burj Khalifa. Je kon vanaf 452 meter naar beneden kijken. De lift ging binnen 60 seconden van verdieping 1 naar 124. Je voelde je oren wel wat dicht gaan maar voor de rest gelukkig niet. Toen we aankwamen dachten we dat het erg mistig zou zijn en dat we niks konden zien maar gelukkig was dat niet waar. Je kon zoveel zien vanaf boven echt een onwijs mooie stad.

Daarna zijn we naar de Miracle Garden gegaan net buiten de stad. Het was een super gave bloementuin, helaas was niet alles even mooi. Daarna zijn we naar winkelcentrums geweest lekker geshopt. En langs het strand gelopen.

 

Dag drie hadden we de ochtend vrij. Dus zijn we lekker de stad gaan bekijken en wezen shoppen in die enorm grote winkelcentrums. We waren naar de Emirates mall geweest de grootste die ik ooit heb gezien. Er zat een skibaan in met een zwarte piste, stoeltjeslift, pinguïns en een rodelbaan. Rond 12 uur werden we opgehaald want we gingen op jeep safari in de woestijn. Dat moet je echt met je eigen ogen meemaken. De woestijn safari was onwijs gaaf. De glimlach was niet van mijn gezicht af te slaan.. We zijn de hele avond in de woestijn gebleven en laat op de avond terug gegaan naar ons hotel appartement.
En ik heb kameel gereden voor mij was dat één keer en niet nog een keertje haha. Ik was doodsbang.. 😉

 

Dag vier. De laatste dag helaas en wij hadden besloten om een hop on hop off bus rit te gaan doen zodat we alles hadden gezien van de onwijs gave stad Dubai. Lekker uitstappen waar je wilde uitstappen en gewoon weg dromen bij de gedachte die ik dan altijd met me mee breng..

We zijn overal langs geweest ik laat julie gewoon een paar mooie foto’s zien die we hebben gemaakt bij de Souk Madinat. Dat was voor mij een top punt. Je kan er hele mooie foto’s maken, heerlijk eten en lekker genieten van de mooie cultuur.

 

Wanderlust is a good thing!

Je kan me volgen op instagram: maartje.berg voor al me avonturen en outfits en als jullie opmerkingen hebben stel ze!

Xoxo Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s