Stage ‘ The Homestagers ‘

Na 11 weken stage te hebben gelopen bij de Homestagers te Amsterdam. Moest ik helaas afgelopen week weer naar school en ik heb onwijs veel mooie huizen in mogen richten.

In het kort wat mijn stage inhield: Ik studeer interieur adviseur niveau 4. Ik liep stage bij een verkoopstyliste. Zij werd ingeschakeld door de makelaar als een huis na lange tijd te koop staat. Meestal een leeg huis die wij moesten inrichten. Ze had een Loods met alles wat je maar kan bedenken. Dan kregen we een opdracht, meestal bekeken we eerst het huis. Na dat we het huis hadden bezocht maakte we een lijst met meubels en accessoires die we per kamer nodig hadden. Dan gingen we naar de loods alles inladen en het huis inrichten.

Dit was één van de huizen die ik samen met mijn collega’s mocht inrichten en waarvan ik de inrichting ook heel gaaf vond!

Een Scandinavische inrichting en na deze inrichting was het ook meteen verkocht onder voorbehoud hoe gaaf is dat!

Xoxo, Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s